Kurum Adı : Narzanlar İlkokulu
WEB Adresi : http://narzanlario.meb.k12.tr
Adres : NARZANLAR KÖYÜ GÖYNÜK/BOLU

VİZYON
Tüm öğrencilerimiz ve aileleri bizim hedef kitlemizdir.Bilgi kaynaklarından en iyi şekilde faydalanabilme ve bu yolla yeni bilgiler üretebilen,gelişmiş,düşündüğünü rahatça ifade edebilen,doğrularını ortaya koymaktan çekinmeyen,insan ilişkileri kuvvetli,Cumhuriyetin gerektirdiği bilgi donanımına sahip,Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,ufku geniş, yeniliklere açık,yaratıcı tüm insanlarla ve kendisi ile barışık öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON
Narzanlar İlköğretim Okulu Personeli olarak; Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkacak onları koruyup geliştiren ülkesine ve Cumhuriyetin Temel İlkelerine bağlı,kendinden emin zihin ve beden gücü gelişmiş,sosyal kültürel etkinliklerde bulunabilen düşündüklerini ana dilini etkili bir biçimde kullanarak ifade edebilen,kendisini geliştirerek çevresinin de ufkunu açabilen,ülkesini ve milletini her şeyin üstünde tutabilen,aile ve ulus duygusu gelişmiş çağdaş bireyler yetiştirmek.

Öğretmen Sayısı : 4
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 52
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : DERSE BAŞLAMA 08.30 DERSİN BİTİŞİ 15.00
Derslik Sayısı : 4 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1